[Świat 31] Dyskusje

• od początku walk?? ;)

Z Twojej strony brzmi to jak żart? Ironia? ;)

"Gdybyś mógł to sprawiłbyś cud

I zalał świat mlekiem i miodem

Lecz gdybyś pragnął szczęścia naprawdę

To wziąłbyś dla siebie tylko odrobinę

A resztę oddał innym i dodał trochę wina"

:/

Jerzyna

• Nie wszystkie światy były jak s25 pod koniec co się pograło.

Piszę o światach np. s17, s29.

• tym bardziej; )

Zwłaszcza na s17;)

Na s29 mieliście i nieco farta i zgrywe 7miu sojuszy,;)

Jerzyna

• Ja Świry będę pamiętał jak poznałem Dona i zaprosił mnie na s11 z Camelem i jeszcze jedną osobą. Całkiem fajnie to wyglądało i ani surek ani nic na start nie brakowało.

Lecz każdy kij ma dwa końce i później wyszły brudy (m.in. stosunek Świrów do AoD na s17). W sumie nie mój sojusz, nie moja polityka. Skoro Solder trzyma ze Świrami na s11 to wierzę, że jednak mimo hejtu są warci tego. Chyba, że to dyplomacja na zasadzie takiej, że nie dadzą rady GTW i dlatego się z nimi trzymają. Kto to wie ;)

"Długość minuty jest różna, zależnie od tego, po której stronie drzwi od toalety stoisz."

"Wszystko w porządku? Boisz się? Już dobrze. Lęk to nic złego, nie wolno tylko pozwolić, żeby uniemożliwił ci osiągnięcie celu".

"Czasami, aby zrozumieć samego siebie, musisz zobaczyć siebie w oczach kogoś innego."

"Mężczyzna któremu towarzyszy odpowiednia kobieta żyje pełnią życia."

• Może nudna dla niektórych, my zostaliśmy bez przewagi grając w 3 osoby przeciwko reszcie ( Andronus, Tytytka i Ja ), ale dziękuje za miło spędzony czas ( przy obronie ) i gratuluje wytrwałości oraz wygranej. Szkoda że komputerek mi nawalił a Andronus i reszta się uśpiła bo dłużej bym powalczył.

• ojoj..biedny donek

:)

Jerzyna

• U nas gra tylko shad ja i rogacz. Reszta zastępstwa albo nieaktywna. Tylko Adrian Próbuję na siłę mi wmówić że dzięki multi i gra 100 na 1 wygraliśmy ale zdanie gościa który ma 2 mln pokonanych mało. Znaczy