Posts by Atem
-
-
ojoj..biedny donek

-
11 lipca ..ok. godziny 21... 😆
-
nie
Ardiey?
-
tak.. kilka godzin temu miał szansę

-
być może..:)
To teraz sylwia ?;)
-
moje zgłoszenie też mogło wypaczyć punktację.
-
Dobry wieczór.
Wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby umożliwienie graczom przestawiania kolejki budowania . Oczywiście w opcji Premium. Już wyjaśniam w czym rzecz.
Otóż często bywa tak, że mamy zapchaną kolejkę budowy na dzień lub dwa.
1 budynek
2
3...
Itd.
Ale często bywa tak, że plan się zmienia lub nam coś zburzą i chcemy na szybko coś odbudować. No nie da się. A właściwie da. Usuwamy i dodajemy z powrotem polecenia w kolejce. Jest to czasochłonne i niezbyt zabawne.
Gdyby zaś pojawiła się możliwość przesunięcia budynku z końca na początek.. noo to zupełnie zmienia postać rzeczy!
Taki przycisk obok budynku na liście,który klikamy i prztrzymujemy, jednocześnie przesuwając dane polecenie budowlane to dopiero byłoby coś.
Co o tym myślicie?
-
-
528
Symulator szpiegowania sprawdź
-
odbudowa
-
-
-
Display More
Oczywiście
Tylko widzisz Petirrosso ..
Tu chodzi o SZANSĘ 100%
Szanse zawsze masz..tylko trochę mniejsze. Poprostu Ci się udawalo
===================================
dlatego też 528-szpiegów jest to błędna odpowiedz poprostu wam się udało .... szukajcie dalej prawidłowej odpowiedzi.
Co do Konkursu profesora mogę napisać że 528 szpiegów nie jest to minimum aby być (100%) pewnym więc punkty przyznane za tą odpowiedz nie poeinny być przyznane poprostu jeśli komuś się udało prze szpiegować 528 szpiegami lub mniej po prostu wam się to udało o rapek jak ktoś chce uzyskać dla potwierdzenie zapraszam na 1sw.
// EDIT BY Reverse
Post został przeniesiony z odrębnego tematu do właściwego oraz połączony.
I dlatego darczyk7 uważam że każdy głos w dyskusji się liczy.
Jednakże 528 szpiegów to prawidłowa odpowiedź.
Sprawdź symulator w Koszarach

Choć faktem pozostaje, iż przy mniejszych ilościach szpiegów w ataku udawało się otrzymać informacje o budynkach. Niemniej to kwestia conajmniej kilku składowych jest
-
a dziękuję; )
Może kiedyś tam wrócę; )
-
awans jak awans. Obowiązki większe. A jeśli nie to przynajmniej większa odpowiedzialność
-
prawie. ..;)
Może Reverse ?
-
-
aaa no .. zapomnialbym; )
Racja

I wyszło spoko wtedy: )
-
nie no...bez jaj. Co za pesymista!
Kolejny raz negatywnie
"Nie uda Ci się "