Posts by Lorovus

  Kedves Játékosok!


  Sajnos a probléma ismét előjött. Kérjük hogy használjatok más fizetési módot amíg a probléma fennáll. A kellemetlenségért elnézéseteket kérjük.  GF Payment Csapat

  Kedves Játékosok,


  Szabályozási problémák miatt Magyarországon, az SMS rendelési folyamatokat jelenleg nem tudjuk feldolgozni. A probléma megoldásán már dolgozunk a szolgáltatóinkkal és kérjük hogy használjatok más fizetési módokat ez idő alatt. Az okozott kellemetlenségért elnézéseteket és megértéseteket kérjük.


  Tájékoztatunk titeket, amint az SMS rendelés újra működik.  GF Payment Csapat

  Kedves Játékosok!


  Jelenleg a támogatói rendszer (support) karbantartás alatt van ami tervek szerint pár óráig tart.

  Ebben az időszakban nem lehetséges jegyet nyitni a támogatói rendszerben.


  KingsAge Csapat

  Kedves Játékosok!


  Az EU-ban és az EFTA-országokban (Izland, Norvégia, Liechtenstein) új szabályok léptek hatályba 2019. szeptember 14-én az online fizetésekre és az online banki szolgáltatásokra vonatkozóan, amelyek befolyásolják a banki alapú fizetési módszereket (pl. hitelkártyák, SOFORT, Giropay, online átutalások stb.).


  Az EU által felülvizsgált Payment Services Directive 2-ben (PSD2) rögzített új szabályainak célja a fizetések és az online banki szolgáltatások biztonságosabbá tétele, valamint a fogyasztók védelme a csalásokkal szemben.

  A változás részeként a fizetési folyamat és az online bankolás során Erős ügyfél-hitelesítésre van szükség.


  Hogy ez az általad használt fizetési módtól függően mit jelent számodra, a következő GYIK oldalon olvasható. https://www.gameforge.com/hu-HU/support/PSD2

  Kedves Játékosok!


  Az EU-ban és az EFTA-országokban (Izland, Norvégia, Liechtenstein) új szabályok lépnek hatályba 2019. szeptember 14-től az online fizetésekre és az online banki szolgáltatásokra vonatkozóan, amelyek befolyásolják a banki alapú fizetési módszereket (pl. hitelkártyák, SOFORT, Giropay, online átutalások stb.).

  Az EU PSD2-ben rögzített új szabályainak célja a fizetések és az online banki szolgáltatások biztonságosabbá tétele, valamint a fogyasztók védelme a csalásokkal szemben.


  A változás részeként a fizetési folyamat során sokkal erősebb ügyfélazonosításra van szükség.


  Hogy ez az általad használt fizetési módtól függően mit jelent számodra, hamarosan olvasható lesz a megfelelő GYIK oldalainkon. Erről e-mailben és fórumon egyaránt értesíteni fogunk.

  Kedves Játékosok!


  Szerver karbantartást hajtunk végre 2018.11.28-n 00:30 és (legkésőbb) 11:00 (CET) között, mely idő alatt webes szolgáltatásaink és szervereink nem lesznek elérhetők.


  KingsAge Csapat

  Kedves Játékosok!


  A közeljövőben érkezik egy új játék verzió amiben apróbb változtatások lesznek. A változtatásokat alább olvashatjátok.


  • HTTPS-re váltás
  • Játékbeli tiltások publikus listája megszűnik


  Lobby változások:


  • HTTPS-re váltás


  KingsAge Csapat