Posts by suMMer

  În data de 27.07.2018, veți beneficia pe durata întregii zile (00:01-23:59 - ora serverului), de bonusul:


  20% mai multe coroane !

  Enjoy!


  Happy Day!


  În data de 05.07.2018, veți beneficia pe durata întregii zile (00:01-23:59 - ora serverului), de bonusul:

  • 30% mai multe coroane !

  Enjoy!

  Happy Day!  În data de 23.06.2018, veți beneficia pe durata întregii zile (00:01-23:59 - ora serverului), de bonusul:

  • 50% mai multe coroane !

  Enjoy!

  Regulile jocului  T&C se modifica in concordanta cu regulamentul jocului. In cazul in care T&C nu corespund cu regulamentul jocului, se vor aplicaT&C.

  Urmatoarele puncte vor fi valide pe toate Lumile inregistrate la KingsAge. Daca ai fost blocat sau banat pe nedrept, te rugam sa contactezi Operatorul Jocului responsabil de Serverul pe care joci prin Trimite tichet.  Plangerile si intrebarile legate de particularitatile conturilor vor fi discutate doar cu detinatorii lor din motive de securitate.  Conturi


  Fiecare jucator se poate inregistra la KingsAge de mai multe ori insa poate avea doar un singur cont pe o lume.


  Accesarea contului, loctiitor de vacanta & impartirea conexiunii


  Detinatorul contului este singura persoana care are voie sa acceseze contul. Nu va fi permisa accesarea contului sub contextul de "loctiitor" sau "impartirea contului", daca pe cont se logheaza atat proprietarul cat si alte persoane in acelasi timp.

  Singura posibilitate pe care o poti avea lasand un alt jucator pe contul tau este optiunea premium "loctiitor de vacanta". Jucatorii fara aceasta optiune premium pot folosi modul "adormit" ca alternativa la optiunea de inlocuire.

  Comunicarea parolelor nu este permisa.


  Transfer de cont


  Pentru a ceda un cont altui jucator, trebuie sa instiintezi echipa de suport pentru a obtine aprobarea. Prin cedarea contului jucatorului nu-i mai ramane nici un drept legal asupra acestuia. Cedarea se face doar in mod complet, lumile individuale neputand fi cedate. Coroanele aflate pe contul cedat nu pot fi transferate, acestea putand fi folosite doar de noul proprietar al contului.  Impartirea legaturii de internet


  Jocul ofera functia "Aceeasi conexiune" care poate fi gasita la Profil sub aceeasi denumire. Aceasta functie trebuie activata de catre toti jucatori care stiu ca folosesc aceeasi retea sau acelasi calculator cu altcineva in aceeasi lume. Aceleasi retele sunt comune spre exemplu in scoli, universitati sau la locurile de munca.

  Pentru a evita orice blocare inutila, anunta Operatorii inainte de a juca dintr-o retea necunoscuta.
  Orice utilizare necorespunatoare a functiei "Aceeasi conexiune" precum si orice incalcare a normelor sale poate duce la blocarea conturilor temporar sau permanent.  Pushing


  Nu este permisa folosirea unui cont mai slab pentru propriile avantaje (e.g. pentru obtinerea resurselor)  Exploatarea bugurilor


  Un bug este o eroare in interiorul jocului care creaza avantaje necinstite unor jucatori. Nu este permis sa profitati de aceste buguri. Daca devii victima unui bug, este absolut necesar sa informezi Operatorul de Joc.  Boti si scripturi


  Va rugam sa respectati Termenii si Conditiile, Numarul 5: Termenii speciali si condiitile pentru utilizarea jocurilor online si subsectiunile de la 5.1 la 5.7.

  Sunt cateva unelte care sunt permise. O lista a scripturilor permise sunt gasite pe forum.

  In cazul in care nu esti sigur daca uneltele folosite sunt permise sau nu, te rugam sa contactezi Operatorii si sa le trimiti scriptul.
  Daca doresti sa scrii un script te rugam sa intrebi Operatorii daca scriptul tau este permis inainte sa il folosesti.  Continuturi


  Insultele, abuzurile si toate mesajele ofensatoare sunt interzise iar oricine trimite astfel de mesaje va fi pedepsit.
  Amenintarile sunt permise doar daca se refera exclusiv la joc si nu au absolut nici o legatura cu alta comunitate sau cu viata privata a jucatorilor. Materialele politice, rasiale, pornografice sau altele expresii ilegale nu sunt permise pe nici o comunitate KingsAge.

  GameForge isi rezerva dreptul de a bloca orice jucator care nu intelege sau nu se poate exprima in limba din comunitatea in care joaca.
  Aceasta se aplica la fel de mult in joc ca si pe forum sau pe canalul de IRC.

  Regulile se aplica deasemenea la:
  Mesajele din joc, paginile aliantelor si mesajele circulare.
  Va rugam sa retineti ca orice comportament indecent in joc, pe forum sau pe IRC poate avea ca rezultat blocarea temporara sau permanenta a contului.
  Este absolut interzis sa imprastiati continut imoral cu scopul de a insulta integritatea unui jucator sau persoane. Granitele morale in joc sunt pastrate si aparate de echipa jocului. Anumite continuturi pot fi cenzurate si conturile pot fi blocate temporar sau permanent.

  Regula se aplica de asemenea la mesajele in joc, profile, numele jucatorului, numele coloniilor, pagina aliantei si mesajele circulare.

  Exemple  Spam


  Orice incercare de a impiedica buna desfasurare a jocului a unui jucator nu este permisa.

  Aceasta se aplica si la:

  • Spam prin intermediul mesajelor in joc
  • Raspandirea altor jocuri care nu apartin GameForge sau care au un continut ilegal.